Menu

Nieuw: By Malene Birger – Bronwasser Woman Amsterdam

Collectie

Wat zijn we trots op dit fantastische merk in onze winkel: het innovatieve en creatieve Deense kledingmerk By Malene Birger. Vrouwelijk, chic en altijd met een creatieve twist.

 

Malene Birger richtte haar eigen label voor de moderne vrouw, By Malene Birger, op in 2003. Haar sterke gevoel voor stijl en esthetiek leverde de Deense ontwerpster al vele prijzen op zoals de ‘Danish Design Award’ en de ‘Scandinavian Design Prize’.

De moderne en fashionable items met vrouwelijke edge en elegantie, worden gemaakt van hoogwaardige materialen in prachtige kleurcombinaties. Ook de bijzondere dessins van By Malene Birger zijn elk seizoen weer adembenemend; origineel en kunstzinnig. Dit Scandinavische modemerk is een waardevolle aanvulling op onze collectie high-end modemerken. Kom By Malene Birger passen bij Bronwasser Woman in Amsterdam!