Menu

Kerst Event 2015: Adrianna Papell en Joseph Ribkoff

Events

Het waren weer hele gezellige dagen tijdens ons Kerst Event op zaterdag 12 en zondag 13 december. Bekijk hier de foto’s van onze mannequin die de elegante feestkleding van Adrianna Papell en Joseph Ribkoff showt. Ook draagt zij een prachtig pak uit de nieuwe collectie van Dorothee Schumacher en unieke sieraden van Filthy Rich. Deze sieraden hebben wij speciaal ingekocht omdat zij zijn geïnspireerd op de sieraden van beroemdheden als Marilyn Monroe en Jacqueline Kennedy. Kortom sieraden die iedere feestoutfit compleet maken. Bent u al klaar voor de feestdagen?

IMG_2307

Originele en vrolijke jurk van Joseph Ribkoff

IMG_2317

Sierlijke jurk van Adrianna Papell

IMG_2318

Prachtig pak uit de nieuwe collectie van Dorothee Schumacher

IMG_2319

Tijdloos chique van Adrianna Papell

IMG_2320

Glamoureuze galajurk met glitters van Adrianna Papell

IMG_2325

Bloemrijke jurk met kant van Joseph Ribkoff