Menu

Meet our team: Sabine

Meet our team

Voor goed advies is het belangrijk dat wij onze klanten goed kennen. In deze rubriek draaien we de rollen om!

 

In de eerste editie van ‘Meet our team’ stellen we je graag voor aan Bronwasser Woman adviseuse Sabine.

Sabine, waar komt je passie voor mode vandaan?

“Mijn moeder was dol op mode en zag er altijd prachtig uit. Zij maakte zelf kleding voor mij, dus ik zag er ook altijd beeldig uit. Mode is mij dus echt met de paplepel ingegoten en die liefde voor mooie kleding is me altijd bijgebleven.”

Wat vind je de leukste kant van het verkoopvak?
“Het is fantastisch om mensen over de streep te trekken en ze een nog mooiere versie van zichzelf te laten zien, door ze een nieuwe of totaal onverwachte stijl te tonen. Niet iedereen durft van een ‘bekende’ look af te stappen. Het is fijn als mensen zichzelf in de spiegel bekijken en duidelijk heel blij zijn met wat ze zien. ‘Dat had ik zelf nooit uitgekozen’, horen we vaak. En het is heerlijk om klanten te laten zien dat ze vaak veel meer kunnen dragen dan ze zelf denken. Uiteraard is het het allerbelangrijkste dat ze zich prettig voelen in hun kleding. Gelukkig kennen wij onze klanten goed, dus we werken samen naar een nieuwe stijl toe.”

‘Vrouwelijk en sexy, maar niet over-the-top’

Wat betekent een ‘perfecte outfit’ voor jou?
“Bij een klant is dat een top-to-bottom plaatje, waarbij alles mooi in balans is, dus kleding, tas, schoenen, jas. Ik vind dat een vrouw er een beetje sexy uit mag zien, mooi vrouwelijk, maar niet over-the-top. Daarbij moet kleding comfortabel zijn en je moet kleding goed kunnen combineren. Een perfecte outfit is een outfit waarbij een klant zich mooi en prettig voelt.”

Wat is je favoriete kledingstuk of accessoire uit de huidige collectie?
“Ik ben verliefd op de vesten van Natan. Je kunt ze prachtig combineren met jeans en sneakers, maar ook met een leren broek en een hak. Ze zijn zeer veelzijdig en daardoor echt een aanwinst voor je garderobe.”

Welke fashion trend van nu spreekt je het meeste aan en waarom?
“Daar hoef ik niet lang over na te denken; de flared pijp. Een iconische stijl uit de seventies, die dit seizoen weer helemaal terug is, maar dan in een modern jasje. De broek flatteert prachtig en is geschikt voor heel veel vrouwen! Het merendeel van onze klanten vind de flared pijp fantastisch als ze hem eenmaal passen en we horen dan ook vaak: “Ik had nooit gedacht dat bij mij zo mooi zou staan!” Dat is voor een adviseuse het mooiste om te horen! De broek is prachtig te combineren met verschillende schoenen. Zeer elegant met een hak en een pittig laarsje met puntige neus, maar ook erg mooi met een sleehak of een sneaker met plateauzool.”

Wat staat er op je wishlist?
“De suède knielaars met platte hak van Natan. Ze staan fantastisch onder een rokje en een jurkje. Ik vind alle kleuren mooi maar heb toch gekozen voor de zwarte. Ja, ik heb ze al voor mezelf besteld….dus ze kunnen binnenkort van mijn wishlist af!”