Menu

Meet our team: Myron

Meet our team

Voor goed advies is het belangrijk dat wij onze klanten goed kennen. In deze rubriek draaien we de rollen om!

 

In deze tweede editie stellen we je voor aan adviseuse Myron.

Myron, waar komt je passie voor mode vandaan?
“Ik heb kleding en mode altijd leuk gevonden. Als kind droeg ik kleding van mijn moeder. Ze had ook heel veel mooie sjaals, daar maakte ik allerlei combinaties mee. Toen ik wat ouder werd vond ik het heerlijk om met vriendinnen gekke outfits te bedenken. Ik droeg altijd aparte kleding en ik was dol op modebladen. Mijn slaapkamermuren had ik zelf ‘behangen’; ze waren volledig bedekt met modefoto’s en modereclames.”

Wat vind je de leukste kant van het verkoopvak?
“Het klantencontact; die sociale kant van het vak vind ik het leukst. Het is fijn om samen met de klant iets moois uit te zoeken en ze ook eens iets anders te laten proberen dan wat ze gewend zijn.”

‘Kleding hoort je mooie kanten te accentueren’

Wat betekent een ‘perfecte outfit’ voor jou?
“Ik vind het belangrijk dat een outfit goed past bij het type vrouw; het moet haar mooie kanten accentueren. Een goede outfit hoort ook perfect afgestyled te zijn voor de gelegenheid, bijvoorbeeld met een ketting, oorbellen en een tas. Als een klant een jurk koopt voor een gala-avond, dan adviseer ik daar bijvoorbeeld een mooie omslagdoek bij, in plaats van een jas.”

Wat is je favoriete kledingstuk of accessoire uit de huidige collectie?
“De oorbellen van LOTT, die draag ik bijna elke dag. Ik vind ze fantastisch omdat het echte eyecatchers zijn. Draag je een basic outfit of een outfit in één kleur, dan maken die oorbellen je look helemaal af. Daarnaast vind ik leren broeken geweldig. We hebben ze van meedere merken en in vele verschillende kleuren. Niet alleen zwart, maar ook taupe, cognac, blauw en oud-roze. Met deze collectie kan ik helemaal los gaan!”

Welke fashion trend van nu spreekt je het meeste aan en waarom?
“De terugkeer van de coltrui, want ik houd van colletjes. We hebben mooie coltruitjes van ons eigen merk; ze zitten fantastisch en ze blijven erg mooi. Ze zijn er in verschillende kleuren, zoals zwart, legergroen, donkergrijs en gebroken wit. Je kunt er dus eindeloos mee combineren. Ik draag ze zelf – dat zal geen verrassing zijn – het liefst op een leren broek!”

Wat staat er op je wishlist?
“De Evry lammy coat van Arma, daar ben ik helemaal verliefd op. Dit lange, heerlijk warme model is erg bijzonder omdat het leer tweezijdig is gebruikt. De mouwen tonen de gladde kant en de body de wollige kant.”

(Volg Bronwasser Woman ook op Facebook, @bronwasserwoman)