Menu

Exclusieve high-end fashion van Dorothee Schumacher

Collectie
Voorbeeld van de Dorothee Schumacher zomercollectie bij Bronwasser Woman

Dorothee Schumacher koop je bij Bronwasser Woman op het Gelderlandplein in Amsterdam-Zuid. Dit high-end merk staat bekend om de bijzondere belijning, de prachtige afwerking en de handgemaakte artworks. 

De Duitse ontwerpster Dorothee Schumacher voert haar bijzondere ontwerpen uit in uitzonderlijk mooie stoffen. De prints zijn exclusief voor het merk. Ze worden ontworpen door het eigen designteam. Exclusieve, handgemaakte borduursels, applicaties en artworks geven elk collectie een rijke couture-look. Of je nu kiest voor een jas, blazer, pantalon of zijden blouse; met dit merk voeg je een prachtig karakter-item toe aan je garderobe.

Dorothee Schumacher shop je bij Bronwasser Woman Amsterdam

Kom de nieuwe zomercollectie van Dorothee Schumacher bekijken en passen bij Bronwasser Woman op het Gelderlandplein in Amsterdam-Zuid.
Ontdek de übervrouwelijke, rijk gedetailleerde en luxe fashion van dit topmerk.

Soft Surprise pullover 2018 Dorothee Schumacher bij Bronwasser Woman Amsterdam Gelderlandplein

Zomercollectie Dorothee Schumacher bij Bronwasser Woman Gelderlandplein Amsterdam Zomercollectie Dorothee Schumacher bij Bronwasser Woman Gelderlandplein Amsterdam Zomercollectie Dorothee Schumacher bij Bronwasser Woman Gelderlandplein Amsterdam