Menu

Moederdag! Maak kans op € 250,- shoptegoed

Events
High-End fashion koop je bij Bronwasser Woman in Amsterdam Zuid

Win jij die Bronwasser Woman cadeaubon van €250,- tijdens ons Moederdag-verwen-weekend? 

Dit speciale Moederdagweekend staat in het teken van de stichting White Ribbon Alliance.
Deze organisatie zet zich wereldwijd in voor de gezondheid en rechten van moeder en kind. Een fantastische stichting waar wij de hele maand mei extra aandacht aan geven. Alle klanten in mei krijgen een White Ribbon Alliance bandje van ons cadeau. De totale waarde van deze bandjes doneren wij aan de stichting.

Kom winkelen en maak kans op € 250 shoptegoed

Er is toch niets zo mooi als je moeder (of een andere lieve dame) te verwennen met een prachtige nieuwe outfit?  Kom winkelen op 11 of 12 mei en wie weet win jij die Bronwasser Woman waardebon van € 250,-!
(We verloten 1 waardebon van € 250,- onder alle klanten op 11 en 12 mei.) 

Wordt het een zomerjurk met bloemen, een crispy witte blouse, een nieuwe jeans of pantalon in een perfecte fit? Of verwen mams (of jezelf) met een mooie leren handtas of shopper van Valentino Handbags.

Bij Bronwasser Woman vind je perfecte, stijlvolle cadeaus voor moeders en alle andere dames, ook een mooie sjaal, ketting of party-clutch. Kom langs en ontdek de mooiste zomeritems van onder andere By Malene Birger, Dorothee Schumacher, Lona Mila, Closed en Ted Baker.
En wie weet win jij €250 shoptegoed!

Lona Mila blauw geruit pak koop je bij Bronwasser Woman Amsterdam Zuid Lona Mila panter print pak koop je bij Bronwasser Woman Amsterdam Zuid

Bronwasser Woman voor alle moeders: White Ribbon

Dit weekend staat in het teken van alle moeders, ook van de moeders die het minder goed hebben. Op 11 & 12 mei zijn dames van White Ribbon in onze winkel aanwezig om je alles te vertellen over hun projecten.

Dus kom naar Bronwasser Woman op 11 of 12 mei; koop iets moois en steun de White Ribbon Alliance!

Bekijk de White Ribbon video ‘Respectful Maternity Care hier >>>