Menu

Nieuw bij Bronwasser Woman: The Kooples

Collectie
The Kooples shop je bij Bronwasser Woman Amsterdam Gelderlandplein

Bij Bronwasser Woman vind je vanaf nu ook de Franse stijl van The Kooples. Dit Franse merk staat bekend om de bijzondere prints en de originele combinatie van chic, rock en dandy.

De collectie is gemaakt voor vrouwen die houden van originele, opvallende kleding met een stoere, sexy twist. Dit maakt The Kooples tot een perfecte aanvulling op onze andere elegante en vrouwelijke merken.

Een vrouwelijk, lieflijk jurkje wordt bij The Kooples gecombineerd met boots en opvallende sieraden. Of wat dacht je van een luxe blazer met een perfect fit op een stoere, gewassen jeans? Ook helemaal The Kooples. Overdressed bestaat niet bij dit fantastische Franse merk, en dat vleugje rock en glamour ontbreekt nooit.

The Kooples bij Bronwasser Woman in Amsterdam-Zuid

Bij Bronwasser Woman vind je van The Kooples onder andere (afhankelijk van het seizoen) truien, blouses, jurkjes en rokjes, jassen en jasjes en T-shirts. Kenmerkende stijlelementen van The Kooples zijn de uitgesproken borduursels, dessins en details zoals studs, borduursels en franjes.

De dameskleding van The Kooples kun je perfect combineren met onze andere merken. En ook dit merk heeft de high-end fashion kwaliteit die je van Bronwasser Woman gewend bent.
Kom langs in onze winkel op het Gelderlandplein en ontdek de chic, rock & dandy collectie van The Kooples bij Bronwasser Woman.

The Kooples shop je bij Bronwasser Woman Amsterdam Gelderlandplein The Kooples shop je bij Bronwasser Woman Amsterdam Gelderlandplein