Menu

NU BINNEN: herfstcollectie Joseph Ribkoff

Collectie
Nieuwe collectie Joseph Ribkoff koop je bij Bronwasser Woman Amsterdam Zuid Gelderlandplein

De grootste collectie Joseph Ribkoff vind je bij bij Bronwasser Woman in Amsterdam-Zuid.

De nieuwe hersftcollectie 2018 vind je nu in onze winkel! Prachtige vesten, blouses, mooie jurken met bijzondere details zoals strass, kettinkjes en asymmetrische sluitingen. Ook een little black dress, een elegante pantalon of een strakke bodycon jurk hebben we voor je van dit mooie merk. Met Joseph Ribkoff mode ben je altijd perfect gekleed, voor elke dresscode.

Het merk heeft al meer dan vijftig jaar ervaring met het ontwerpen van exclusieve dameskleding voor speciale gelegenheden: van tuinfeest tot cruise en van formeel diner tot internationale zakenreis. Wij verkopen van Joseph Ribkoff zowel de kleine maten als de grote maten.

Stijlvol op reis? Ontdek de kreukvrije kleding van Joseph Ribkoff

Reis je graag en zoek je kleding die ook mooi blijft onderweg? De vakantie- en cruisecollecties van Joseph Ribkoff zijn ideaal voor vrouwen die graag reizen en daarbij niet willen inleveren op stijl. De kleding uit deze speciale modecollecties is van hoge kwaliteit en zorgt ervoor dat je er ook op reis fantastisch uit ziet. Vooral de polyamide stoffen zijn geliefd; deze verfijnde stoffen zijn wasbaar, kreukvrij en zeer comfortabel.

Joseph Ribkoff bij Bronwasser Woman in Amsterdam-Zuid

In onze grote en gezellige modewinkel op het Gelderlandplein in Amsterdam-Zuid (vlakbij de Zuidas) vind je een uitgebreid aanbod van Joseph Ribkoff, het hele jaar door. Met de vele tops, blouses en tunieken kun je eindeloos combineren. In de decembermaand hebben we altijd een uitgebreide collectie feestjurken, party looks en cocktailjurken van dit mooie merk. Met Joseph Ribkoff maak je altijd een fantastische entrée, waar je ook naar toe gaat.

Kom snel langs en ontdek de topkwaliteit van Joseph Ribkoff.

Nieuwe collectie vesten en jasjes van Joseph Ribkoff koop je bij Bronwasser Woman Amsterdam Zuid Gelderlandplein

Herfstcollectie 2018

Nieuwe collectie tops en blouses van Joseph Ribkoff koop je bij Bronwasser Woman Amsterdam Zuid Gelderlandplein

Herfstcollectie 2018

Nieuwe collectie broeken Joseph Ribkoff koop je bij Bronwasser Woman Amsterdam Zuid Gelderlandplein

Herfstcollectie 2018