Menu

Winterjassen Goldbergh bij Bronwasser Woman

Collectie
Goldbergh Adele rode puffer coat bij Bronwasser Woman Amsterdam

De warme winterjassen en ski-jassen van Goldbergh zijn al jaren favoriet bij Bronwasser Woman.

Heb je de nieuwste collectie van Goldbergh al gezien? Lekkere warme gewatteerde lange jassen met extra comfortabele kragen en diepe zakken. Om heerlijk in weg te duiken op de allerkoudste dagen.

Goldbergh winterjassen en ski-jassen bij Bronwasser Woman

Van Goldbergh hebben we dit seizoen onder andere ski-jassen, puffer coats, gewatteerde jassen, waterdichte jacks, jacks met capuchon. Perfect voor wintersport maar ook ideaal voor de winters in Nederland. Op de fiets naar school of werk? Goldbergh houdt je lekker warm. Lees meer over dit Nederlandse merk op de Goldbergh merkpagina.

Kom snel langs bij Bronwasser Woman op het Gelderlandplein in Amsterdam en verwen jezelf met zo’n heerlijke winterjas.

(p.s. volg ons Instagram account voor het laatste Bronwasser fashion-nieuws: @bronwasser_woman)

Goldbergh fake fur jas Animale bij Bronwasser Woman AmsterdamSki-jas Diva bomberjack Goldbergh in zilver bij Bronwasser Woman AmsterdamGoldbergh Due ski jas bij Bronwasser Woman Amsterdam Goldbergh Due ski jas bij Bronwasser Woman Amsterdam

Goldbergh Lana fur lange winterjas bij Bronwasser Woman AmsterdamGoldbergh Lana fur lange winterjas bij Bronwasser Woman AmsterdamGoldbergh Adele rode gewatteerde lange jas bij Bronwasser Woman Amsterdam Goldbergh Adele rode gewatteerde lange jas bij Bronwasser Woman Amsterdam Goldbergh Adele zwarte gewatteerde lange jas bij Bronwasser Woman Amsterdam