Menu

Musthave: de luipaardprint

What to Wear Tip
The Kooples kleding koop je bij Bronwasser Woman Amsterdam zoals deze zijden panterprint jurk

Ontdek de nieuwste high-fashion items met luipaardprint bij Bronwasser Woman in Amsterdam. 

Met een complete look in luipaardprint – ook wel panterprint – maak je een geweldige entree. Eva draagt op deze instagram-post: een luipaardprint jurk van The Kooples in 100% zijde en een soepel lamsleren jack met luipaardprint revers van SET Fashion. Deze prachtige zijden jurk van The Kooples combineert ook mooi met een uni vest en enkellaarsjes. En het leren jasje is een perfect match met je favoriete jeans. De wijde zijden blouse met bloemenprint heeft een achterkant met luipaardprint en is van Antik Batik.

Stijlvolle luipaardprint kleding shop je bij Bronwasser Woman

Bij Bronwasser Woman vind je ook andere items met luipaardprint, zoals – afhankelijk van het seizoen – tops, T-shirts en accessoires. Bezoek onze winkel op het Gelderlandplein en ontdek onze nieuwste luipaardprint/panterprint kleding en fashion accessoires.

Let op: stijlen op de foto’s kunnen uitverkocht zijn als je dit bericht leest, dus bezoek onze winkel voor de up-to-date collectie.
Of bel ons even voor meer informatie: 020 – 6441460.  

 

View this post on Instagram

Print is hot? Deze outfit bestaat uit een prachtige jurk van @thekooples en een leren jasje van @setfashion ! WE❤️IT #print #gelderlandplein #bronwasserwoman #shopping www.bronwasserwoman.nl

A post shared by Bronwasser Woman ✨ (@bronwasser_woman) on

The Kooples kleding koop je bij Bronwasser Woman Amsterdam zoals deze zijden panterprint jurk The Kooples kleding koop je bij Bronwasser Woman Amsterdam zoals deze zijden panterprint jurkAntik Batik zijden blouse shop je bij Bronwasser Woman AmsterdamStand jassen fake fur en lammy koop je bij Bronwasser Woman Amsterdam