Menu

Nieuwe etalages: stijlvolle winter-looks van luxe merken

Etalages
Bronwasser Woman de grootste collectie high-end dameskleding van Amsterdam-Zuid, Joseph Ribkoff, Natan, By Malene Birger, Goldbergh, Closed, Antik Batik, Arma, The Kooples

Warme winterjassen, nette pantalons, zijden blouses, chique jurkjes, laarsjes in metallic en goud…het wordt winter, dus tijd voor een warme update van je garderobe!

Bereid je voor op de koude dagen met goede basics en uitgesproken fashion items. En natuurlijk een paar smashing party items!

Stoere leren broeken, stijlvolle zijden print blouses, panterprints voor jassen en jurkjes, een camouflageprint op jas en sjaals, een goede jeans in je favoriete fit, een warme wollen trui in je favoriete kleur. Laat je inspireren door onze nieuwe etalages.

Nieuwe wintertrends van Joseph Ribkoff, The Kooples, Antik Batik, CLOSED, By Malene Birger

De getoonde kleding is onder andere van de merken ArmaCLOSED, Cambio, The Kooples, By Malene Birger, Joseph Ribkoff en Dorothee Schumacher.
De tassen zijn van Valentino Handbags, sieraden van Abrazi en By Malene Birger en schoenen/sneakers van Unisa.

Kom langs en kies je favoriete nieuwe items voor de winter. Tot ziens in onze winkel!

(p.s. volg ons Instagram account voor het laatste Bronwasser fashion-nieuws: @bronwasser_woman)

 

Bronwasser Woman de grootste collectie high-end dameskleding van Amsterdam-Zuid, Joseph Ribkoff, Natan, By Malene Birger, Goldbergh, Closed, Antik Batik, Arma, The Kooples Bronwasser Woman de grootste collectie high-end dameskleding van Amsterdam-Zuid, Joseph Ribkoff, Natan, By Malene Birger, Goldbergh, Closed, Antik Batik, Arma, The Kooples Bronwasser Woman de grootste collectie high-end dameskleding van Amsterdam-Zuid, Joseph Ribkoff, Natan, By Malene Birger, Goldbergh, Closed, Antik Batik, Arma, The Kooples Bronwasser Woman de grootste collectie high-end dameskleding van Amsterdam-Zuid, Joseph Ribkoff, Natan, By Malene Birger, Goldbergh, Closed, Antik Batik, Arma, The Kooples Bronwasser Woman de grootste collectie high-end dameskleding van Amsterdam-Zuid, Joseph Ribkoff, Natan, By Malene Birger, Goldbergh, Closed, Antik Batik, Arma, The Kooples Bronwasser Woman de grootste collectie high-end dameskleding van Amsterdam-Zuid, Joseph Ribkoff, Natan, By Malene Birger, Goldbergh, Closed, Antik Batik, Arma, The Kooples Bronwasser Woman de grootste collectie high-end dameskleding van Amsterdam-Zuid, Joseph Ribkoff, Natan, By Malene Birger, Goldbergh, Closed, Antik Batik, Arma, The Kooples Bronwasser Woman de grootste collectie high-end dameskleding van Amsterdam-Zuid, Joseph Ribkoff, Natan, By Malene Birger, Goldbergh, Closed, Antik Batik, Arma, The Kooples Bronwasser Woman de grootste collectie high-end dameskleding van Amsterdam-Zuid, Joseph Ribkoff, Natan, By Malene Birger, Goldbergh, Closed, Antik Batik, Arma, The Kooples Bronwasser Woman de grootste collectie high-end dameskleding van Amsterdam-Zuid, Joseph Ribkoff, Natan, By Malene Birger, Goldbergh, Closed, Antik Batik, Arma, The Kooples Bronwasser Woman de grootste collectie high-end dameskleding van Amsterdam-Zuid, Joseph Ribkoff, Natan, By Malene Birger, Goldbergh, Closed, Antik Batik, Arma, The Kooples Bronwasser Woman de grootste collectie high-end dameskleding van Amsterdam-Zuid, Joseph Ribkoff, Natan, By Malene Birger, Goldbergh, Closed, Antik Batik, Arma, The Kooples