Menu

Nieuwe etalages: lange en korte feestjurken, party time!

Etalages

Verwen jezelf met een fantastische party dress voor de feestdagen. Zoek je een lange feestjurk, een little black dress, een jumpsuit? Bij Bronwasser Woman vind je het allemaal.

Bereid je voor op de feestdagen en laat je inspireren door de schitterend party-looks in onze etalages.

Tijdens ons Kerst Event op 7 & 8 december maak je kans op een feestjurk van Joseph Ribkoff!
Lees meer >>>

Party looks bij Bronwasser Woman: By Malene Birger, Dorothee Schumacher

De merken By Malene Birger, Simona Corsellini en Dorothee Schumacher zijn perfect als je op zoek bent naar high-end fashion met een vleugje avantgarde: deze merken lopen voorop als het gaat om onconventionele fashion met een hoog catwalk-gehalte. Het zijn topmerken die ook voor de feestdagen stunning eyecatchers in de collectie hebben.

Galajurk, cocktailjurk, jumpsuit: wat is je favoriete party-outfit?

Wat voor feestje(s) heb jij allemaal deze maand?
Cocktailparty? Galadiner? Een familieestje, ga je dansen?

Wat je ook gaat doen, kom eens langs bij Bronwasser Woman en ontdek onze veelzijdige collectie, met top-items voor elke gelegenheid. Kies uit fantastische items waarmee je op elk moment van de dag een smashing indruk maakt. Ook vind je bij ons elegante, kreukvrije jurkjes (van bijvoorbeeld Joseph Ribkoff) – ideaal voor in je weekendtas of koffer.

Feestelijke lange jurken van Joseph Ribkoff

Bij Bronwasser Woman vind je de grootste collectie Joseph Ribkoff van Amsterdam. Prachtige kleding met een uitstekende fit, voor elk type vrouw, voor elke maat. Feestelijke lange jurken met strass, jurken met een geraffineerd decolleté, wijde broeken en jumpsuits, feestelijke broekpakken met prints en details. Maak je look af met een fake fur jasje van Stand of By Malene Birger.

Vergeet ons Kerst Event niet: op 7 & 8 december maak je kans op een feestjurk van Joseph Ribkoff!
Lees meer >>>

(p.s. volg ons Instagram account voor het laatste Bronwasser fashion-nieuws: @bronwasser_woman)

Feestelijke jurken van Joseph Ribkoff, By Malene Birger, Dorothee Schumacher bij Bronwasser Woman in de etalage Feestelijke jurken van Joseph Ribkoff, By Malene Birger, Dorothee Schumacher bij Bronwasser Woman in de etalage Feestelijke kleding van Joseph Ribkoff, By Malene Birger, Stand en Cambio bij Bronwasser Woman in de etalage Feestelijke jurken van Joseph Ribkoff, By Malene Birger, Dorothee Schumacher bij Bronwasser Woman in de etalage Feestelijke kleding van Joseph Ribkoff, By Malene Birger, Dorothee Schumacher bij Bronwasser Woman in de etalage Feestelijke jurken van Joseph Ribkoff, By Malene Birger, Dorothee Schumacher bij Bronwasser Woman in de etalage Feestelijke jurken van Joseph Ribkoff, By Malene Birger, Dorothee Schumacher bij Bronwasser Woman in de etalage