Menu

Nieuw merk bij Bronwasser: Max Mara

Collectie
Max Mara 2019 bij Bronwasser Woman Amsterdam-Zuid

Max Mara staat synoniem aan luxe, stijl en kwaliteit. Dit high-end Italiaanse modemerk koop je vanaf nu ook bij Bronwasser Woman in Amsterdam.

Het Italiaanse modehuis Max Mara is een klassieker in de modewereld. Het merk bestaat al sinds 1951 en werd opgericht door Achille Maramotti, in de Italiaanse stad Reggio Emilia. Maramotti begon met een collectie hoogwaardige jassen en mantels voor dames. Hij liet zich inspireren door de stijlen van de Franse haute couture en combineerde dit met de nieuwste technieken voor het maken van prêt-à-porter.

Max Mara: het grootste modehuis van Italië

De kleding van Maramotti werd razend populair en binnen een paar jaar na de eerste collectie lanceerde de ontwerper meerdere kledinglijnen onder de naam Max Mara. Vandaag de dag is Max Mara het grootste modehuis in Italië en een van de grootste modehuizen ter wereld.

Meer dan zestig jaar nadat Maramotti zijn eerste jassen produceerde is het merk nog steeds een voorloper in de mode en staat Max Mara bekend om stijlvolle kleding – van klassiek tot avant-gardistisch – in hoogwaardige kwaliteit.

Bronwasser Woman en Max Mara: high-end fashion

De Max Mara collectie wordt ontworpen voor vrouwen die houden van chique kleding met een subtiele dosis glamour.

Het merk is een perfecte aanvulling op de andere high-end merken in onze winkel. Wij selecteren onze merken op excellente kwaliteit en een goede pasvorm.

Kom naar Bronwasser Woman op het Gelderlandplein in Amsterdam-Zuid en ontdek de excellente kwaliteit en tijdloze stijl van Max Mara.

Let op: niet alle stijlen op de foto’s zijn (op dit moment) verkrijgbaar, dus bezoek onze winkel voor de up-to-date collectie.
Of bel ons even voor meer informatie: 020 – 6441460. 

Max Mara 2019 bij Bronwasser Woman Amsterdam-Zuid