Menu

Prachtige prints bij Joseph Ribkoff

Collectie
Joseph Ribkoff gele blouse en gebloemde broek lentecollectie 2019 bij Bronwasser Woman Amsterdam Gelderlandplein

De nieuwe lentecollectie van Joseph Ribkoff vind je nu bij Bronwasser Woman in Amsterdam-Zuid

Ontdek de prachtig gekleurde tops, luchtige blouses en elegante pantalons met bijzondere details. Ook zwierige rokken, gestippelde jurkjes en strakke bodycon jurkjes vind je in de nieuwe lentecollectie. Bekijk de foto’s hieronder voor een voorproefje van de collectie. 

Let op: niet alle stijlen op de foto’s zijn (op dit moment) verkrijgbaar, dus bezoek onze winkel voor de up-to-date collectie.
Of bel ons even voor meer informatie: 020 – 6441460. 

Joseph Ribkoff party- en business kleding

Met Joseph Ribkoff mode ben je altijd perfect gekleed, voor elke gelegenheid. Het merk heeft al meer dan vijftig jaar ervaring met het ontwerpen van exclusieve dameskleding voor al je afspraken en party’s: van tuinfeest tot cruise en van formeel diner tot internationale zakenreis.

Wij verkopen van Joseph Ribkoff zowel de kleine maten als de grote maten. Het merk staat bekend om de fantastische pasvorm; de kleding is flatterend en stijlvol, welke maat je ook hebt. 

Stijlvol op reis? Ontdek de kreukvrije kleding van Joseph Ribkoff

Reis je graag en zoek je kleding die ook mooi blijft onderweg? De vakantie- en cruisecollecties van Joseph Ribkoff zijn ideaal voor vrouwen die graag reizen en daarbij niet willen inleveren op stijl.

De kleding uit deze speciale modecollecties is van hoge kwaliteit en zorgt ervoor dat je er ook op reis fantastisch uit ziet. Vooral de polyamide stoffen zijn geliefd; deze verfijnde stoffen zijn wasbaar, kreukvrij en zeer comfortabel.

Joseph Ribkoff bij Bronwasser Woman in Amsterdam-Zuid

In onze grote en gezellige modewinkel op het Gelderlandplein in Amsterdam-Zuid (vlakbij de Zuidas) vind je een uitgebreid aanbod van Joseph Ribkoff, het hele jaar door.

>> Lees meer over Joseph Ribkoff op de merkenpagina