Menu

Nieuwe etalages: Spring Vibes

Etalages

Bekijk de mooiste looks voor de eerste lentedagen.

Met die eerste warme lentedagen krijg je zin in een nieuwe garderobe! Kies voor laagjes over elkaar zodat je bent voorbereid op onverwachte zonnige momenten.

Cambio, Closed en Joseph Ribkoff bij Bronwasser Woman

Draag een topje, vestje en jasje of jack, van bijvoorbeeld Joseph Ribkoff, SET of By Malene Birger. Combineer het met een prachtig geprinte rok, coole jeans of luchtige pantalon in je favoriete kleur en fit, van bijvoorbeeld Cambio, Closed of Airfield.

Rokjes en jurken van Antik Batik, Natan en Weill

Houd je van jurkjes en rokken, dan moet je zeker eens onze uitgebreide collectie komen bekijken. We durven met zekerheid te zeggen dat je gaat slagen voor een jurk of rok die perfect past bij jouw stijl. Van luchtige zomerjurk tot stijlvolle avondjurk of cocktail-dress; we hebben het voor je. Onder andere van de merken Antik Batik, Natan, Weill, The Kooples en Leo & Ugo. Laat je benen zien, het is lente!

Accessoires van Le Specs, Unisa, Valentino Handbags en Abrazi

Ook voor de finishing touch hebben we heel veel moois voor je in onze winkel. Schoenen van Unisa bijvoorbeeld, en tassen van Valentino; modieuze (polaroid) zonnebrillen van LeSpecs en sieraden van Abrazi. De panty’s van Wolford en zijden sjaals van Mucho Gusto vind je bij ons het hele jaar door.

Kom winkelen bij Bronwasser Woman en update je je garderobe met stijlvolle kleding van hoge kwaliteit. Je zult er lang plezier van hebben!