Menu

NEW in: Closed blouses

Collectie
Closed nieuwe blouses nu bij Bronwasser Woman

Heb je de nieuwe lente-blouses van Closed al gezien? Ze vormen een perfecte match met nonchalante jeans en chique pantalons.

We hebben een mooie selectie voor je ingekocht, waaronder de gele blouse en de geprinte blouse. Beide blouses zijn heerlijk luchtig en zijn zowel goed te combineren in een zakelijke als in een casual look.

Closed blouses bij Bronwasser Woman

De gele blouse met opstaande kraag is gemaakt van soepele crêpe de chine stof. De opstaande kraag zorgt voor een zakelijke twist. Dit is een perfecte blouse als je op zoek bent naar een wat meer gekleed item voor je werk.

De geprinte blouse is gemaakt van viscose en zijde en voelt heerlijk zacht aan. De print is zomers en fris van kleur en staat prachtig op een lichte zomerpantalon of stoere bleached denim. Welke blouse is jouw favoriet…?

(Let op: het kan gebeuren dat deze items – als je onze winkel bezoekt – al uitverkocht zijn. Bel ons gerust als je wilt weten of je maat nog beschikbaar is: 020 – 6441460.)