Menu

Nieuwe etalages: prints, prints, prints!

Etalages
Etalages mei 2019 - luipaardprints bij Bronwasser Woman

In onze etalage vind je een voorproefje van de zomerse prints die we voor je hebben ingekocht. Kies je voor bloemen of een klassieke luipaard-print?

Luipaardprints van SET en Airfield bij Bronwasser Woman

Wat is jouw favoriete print? Romantische bloemen, bont gekleurde bloemen, een luipaard of zebra-print? Of draag je het liefst stippen, strepen, ruiten en andere grafische vormen?

We hebben een uitgebreid aanbod voor je in de winkel. Opvallende rokjes met luipaardprints van SET of Airfield. Zoek je een trendy sweater met opdruk? Je vindt ze bij onze merken Moschino en By Malene Birger.

Gebloemde jurkjes van The Kooples en Dorothee Schumacher

Romantisch gebloemde jurkjes en gebloemde tops hebben we van Dorothee Schumacher, SET en The Kooples. Gestreepte broeken en andere grafische dessins hebben we onder meer van Joseph Ribkoff, Closed en Mucho Gusto.

Luxe bohémien tops van kant en gedecoreerd met steentjes en koordjes geven je garderobe een fijn St. Tropez-gevoel. Je vindt de bohémien stijlen bij onze Franse merken Antik Batik en Valérie Khalfon.

Musthave: LeSpecs zonnebrillen

Ook voor de finishing touch hebben we heel veel moois voor je in onze winkel. Zoals de modieuze (polaroid) zonnebrillen van LeSpecs en sieraden van Abrazi. De hoogwaardige panty’s van Wolford en zijden sjaals van Mucho Gusto vind je bij ons het hele jaar door.