Menu

Joseph Ribkoff: travel-proof kleding bij Bronwasser

Lifestyle Tip

De kleding van Joseph Ribkoff blijft mooi, zonder kreukels, ook na een lange reis in je koffer. Ideaal dus voor je vakantie.

Het merk Joseph Ribkoff staat niet alleen bekend om de topkwaliteit en excellente fit, ook de onderhoudsvrije kwaliteit is een groot voordeel van dit Canadese merk.

Jurkjes, broekpakken, tops en jumpsuits; alles van Joseph Ribkoff is comfortabel en van een kwaliteit die lang meegaat.

Het grootste deel van de collectie is kreukvrij en dus zeer geschikt voor reislustige dames die veel onderweg zijn. Kom langs in onze winkel en ontdek stijlvolle vakantiekleding voor jouw volgende trip!

>> Klik hier voor meer informatie over het merk Joseph Ribkoff.

Joseph Ribkoff jurkjes, jumpsuits en broekpakken

Voor elk type vrouw heeft dit merk wel iets in de collectie: stijlvolle jumpsuits met blote schouders die je draagt naar een diner of party; zwierige broekpakken met luchtige tops en wijde palazzo-pants; strakke jurkjes met geraffineerde decollet√©’s; comfortabele pantalons en jasjes die je draagt met je favoriete T-shirt of blouse.

De grootste collectie Joseph Ribkoff bij Bronwasser Woman

Ontdek de luxe van onderhoudsvrije, stijlvolle kleding.

Bij Bronwasser Woman vind je de grootste collectie Joseph Ribkoff van Amsterdam. Dus kom langs en verwen jezelf met een item waar je de hele vakantie (en ook lang daarna) plezier van zult hebben. 

Let op: niet alle stijlen op de foto’s zijn (op dit moment) bij ons verkrijgbaar, dus bezoek onze winkel voor de up-to-date collectie. Of bel ons even voor meer informatie: 020 – 6441460.

Groene jurk uit de zomercollectie van Joseph Ribkoff
Gebloemde jurk uit de zomercollectie van Joseph Ribkoff
Kokerrok en koraalrode top uit de zomercollectie van Joseph Ribkoff
Maxi-dress uit de zomercollectie van Joseph Ribkoff
Felrode jumpsuit uit de zomercollectie van Joseph Ribkoff
Gebloemd broekpak uit de zomercollectie van Joseph Ribkoff