Menu

Mucho Gusto zijden sjaals bij Bronwasser

Collectie

Luxe sjaals van 100% zijde, jurkjes en tops van Mucho Gusto vind je bij Bronwasser Woman op het Gelderlandplein. We hebben de sjaals in verschillende formaten.

Elk seizoen presenteert Mucho Gusto een nieuwe collectie zijden sjaals, tops en jurkjes in een kleurig thema. Deze zomer staat ItaliĆ« centraal: de Italiaanse stranden en het heerlijke eten – frutti di mare en gelati. De exclusieve, speciaal ontworpen dessins van Mucho Gusto zijn zeer gedetailleerd en uitgevoerd in felle kleuren.

De zijden sjaal: een tijdloos accessoire

Draag een zijden sjaal van Mucho Gusto bij een casual outfit van wit T-shirt en jeans voor een urban-chique look. De sjaal staat ook prachtig bij een geraffineerd jurkje of zakelijk pak. De extra grote zijden sjaals zijn ideaal voor als je ’s avonds op pad gaat. Je neemt ze gemakkelijk mee in je tas voor als het wat frisser wordt.

De zijden sjaals zijn stuk voor stuk kunstwerkjes en geven je outfit een frisse zomerse update. Kom langs in onze winkel en verwen jezelf met zo’n luxe zijden sjaal van Mucho Gusto.