Menu

Mooiste collectie oorbellen van LOTT

Collectie

Bij ons vind je nu de nieuwste oorbellen collectie van LOTT Gioielli. We selecteerden de mooiste items uit de collectie van dit fijne Nederlandse merk.

Kies je voor hangers, stekers of elegante ringen? Ben je fan van goudkleurig of liever een trendy kleur en siersteentjes? Dit seizoen is alles mogelijk. De oorbellen van LOTT zijn van hoge kwaliteit; de goudkleurige oorbellen zijn verguld met 18 karaat goud.

Sieraden van LOTT bij Bronwasser Woman

Bezoek Bronwasser Woman op het Gelderlandplein in Amsterdam en verwen jezelf met een setje oorstekers of oorhangers van LOTT. De oorbellen zijn een topcadeau voor elke gelegenheid.

>> Lees hier verder over LOTT Gioielli.

Let op: de collectie LOTT wisselt bijna wekelijks, dus het kan zijn dat niet alle getoonde stijlen op voorraad zijn. Bezoek onze winkel voor de up-to-date collectie. Of bel ons even voor meer informatie: 020 – 6441460.