Menu

DE PERFECTE JEANS

Collectie

De perfecte jeans vinden is moeilijk. Met alle mogelijke stijlen en pasvormen die er zijn is het geen gemakkelijke missie. Toch loont het om tijd te besteden aan het zoeken naar jouw perfecte jeans.

Zodra je je perfecte jeans gevonden hebt, is het een onmisbaar item in je garderobe. Een broek die je het liefst elke dag wil dragen.

Maar hoe vind je deze ideale jeans? Wij hebben alvast een paar tips voor je op een rijtje gezet.

  1. De jeans moet lekker zitten. De broek moet makkelijk dichtgaan en niet trekken in je kruis. Je moet er fijn in kunnen bewegen en comfortabel zitten zonder dat het ergens knelt of irriteert.
  2. Check of de denim van een goede kwaliteit is. Zit er een stretch in en herstelt de vorm goed als je opstaat. Voelt de stof zacht aan? Of is het een stugge stof. Bepaal wat voor jouw comfort belangrijk is.
  3. Welk effect geven de achterzakken op je billen?
  4. Durf een andere stijl te dragen. Ben je verknocht aan de skinny jeans? Probeer ook eens een ander silhouet. Het vinden van de perfecte jeans betekent dat je open moet staan voor nieuwe pasvormen.
  5. Volg geen trends, want de perfecte jeans die heerlijk zit en je figuur flatteert, is een fashion statement die altijd in is.

Laat je adviseren tijdens ons CAMBIO Event 31 oktober. Benno, Broek & Jeans Specialist bij Cambio, helpt je graag bij het vinden van jouw perfecte jeans.