Menu

Leo & Ugo – Nieuwe Collectie 2023

Etalages

De nieuwe collectie van LEO & UGO is bij ons binnenkomen. We hebben onze winkel aangevuld met prachtige jurken, rokken, truien, tops en nog veel meer! Bekijk hieronder de nieuwste collectie of LEO & UGO.

17 en 18 februari houden we een LEO & UGO event bij ons in de winkel. Onze medewerkers laten je de mooiste items zien. We hopen je nieuwe inspiratie mee te geven. Heerlijke bubbles en bites staan tijdens het event voor je klaar! We zorgen voor twee gezellige dagen❣️

Tijdens het event heb je de kans om een item uit onze winkel te winnen! Je bent altijd welkom om familie of vriendinnen mee te nemen naar onze events.

Heb je voor behoefte aan stijladvies of vragen over de collectie? Neem een bezoek aan onze winkel. Onze stylisten helpen je graag verder!