Menu

LESPECS ZONNEBRILLEN

LeSpecs is een van de vaste accessoiremerken bij Bronwasser Woman in Amsterdam. Je vindt bij ons altijd een bijzondere selectie van de mooiste LeSpecs zonnebrillen. 

Met zo’n opvallende vlinderbril, glamour zonnebril of een roze zonnebril maak je je look helemaal af. Liever klassiek? Ook een klassieke wayfarer, een ronde metalen bril of een Polaroid zonnebril van LeSpecs vind je bij Bronwasser Woman.

LeSpecs Polaroid zonnebrillen 

Polaroid glazen nemen schittering weg. Ze zijn heerlijk bij het autorijden en als je een dagje op of aan het water doorbrengt. Ook deze brillen hebben we van LeSpecs in de collectie.

Zonnebrillen van LeSpecs – sinds 1979

LeSpecs bestaat sinds 1979 en staat bekend om de collectie verrassende, elegante en high-fashion zonnebrillen; hoge kwaliteit voor een goede prijs. Een zonnebril is het ultieme zomeraccessoire en met een bril van LeSpecs weet je dat je een modieuze en stijlvolle bril op je neus zet!

Kom langs in onze winkel en pas de nieuwste modellen van LeSpecs. Welke zonnebril wordt jouw favoriet?

Let op: niet alle stijlen op de foto’s zijn (op dit moment) verkrijgbaar. Bezoek onze winkel voor de up-to-date collectie. Of bel ons voor meer informatie.


Kijk ook eens bij:< Terug naar overzicht