Menu

LOTT GIOIELLI SIERADEN

Sieraden van LOTT Gioielli shop je bij Bronwasser Woman in Amsterdam-Zuid. Hangers, stekers of ringen; bij LOTT vind je altijd iets moois.

Met LOTT Gioielli geef je elke look een vleugje glamour. Kies voor goud of zilver in ringen, stekers of hangers. Of val op met kleurige eye-catcher oorbellen in bijzondere materialen.

Over LOTT Gioielli

LOTT Gioielli is een toonaangevend en trendsettend sieradenmerk. Het merk werd in 2010 opgericht door Dominique en Charlotte, die het merk laten opvallen door kwaliteit, innovatie, creativiteit en vooral schoonheid.

Elk sieraad is uniek en wordt met zorg en aandacht handgemaakt in het LOTT-atelier. Een grote inspiratiebron voor de designs zijn de vele reizen van Dominique en Charlotte.

LOTT volgt de trends op de voet en geeft er een geheel eigen invulling aan – dat maakt deze handgemaakte oorbellen zo bijzonder. Daarnaast maken de designers veel gebruik van natuurlijke materialen.

LOTT bij Bronwasser Woman

De oorbellen van LOTT zijn een perfecte aanvulling op onze collectie high-end fashion labels. Ze zorgen voor een opvallende finishing touch van je nieuwe outfit.

Kom de oorbellen van LOTT Gioielli bekijken bij Bronwasser Woman in Amsterdam-Zuid en doe jezelf een paar cadeau. Je verdient het!

Let op: niet alle stijlen op de foto’s zijn (op dit moment) verkrijgbaar. Bezoek onze winkel voor de up-to-date collectie. Of bel ons voor meer informatie.


Kijk ook eens bij:< Terug naar overzicht