Menu

MUCHO GUSTO ZIJDEN SHAWLS

Mucho Gusto staat bekend om de prachtige sjaals van 100% Italiaanse zijde. Bij Bronwasser Woman op het Gelderlandplein vind je deze exclusieve sjaals in verschillende formaten en dessins, het hele jaar door.

Mucho Gusto zijden print-sjaals

Het Nederlandse merk Mucho Gusto is opgericht door ontwerpster Moon van Berkel. Ze begon in 2000 met het ontwerpen van exclusieve print-sjaals van hoge kwaliteit stoffen, zoals 100% zijde.

De sjaals vallen op door het originele gebruik van modieuze dessins en kleurcombinaties. Bijzondere details zoals kwastjes en franjes, maken elke sjaal tot een uniek item. Mucho Gusto gebruikt voor de sjaals uitsluitend Italiaanse zijde van premium kwaliteit. 

Mucho Gusto: Italiaanse zijde

In het atelier in Maastricht werkt het designteam aan de collecties, die een paar keer per jaar verschijnen. Inmiddels biedt het merk ook kleding. Afhankelijk van het seizoen zijn dat: zijden tops, jurkjes, poncho’s en rokken.

Bij Bronwasser Woman vind je het hele jaar door een selectie zijden sjaals en kleding van Mucho Gusto. De zijden sjaals van Mucho Gusto zijn een prachtig luxe cadeau voor elke vrouw – inclusief jezelf!

Let op: niet alle stijlen op de foto’s zijn (op dit moment) bij ons verkrijgbaar, dus bezoek onze winkel voor de up-to-date collectie. Of bel ons even voor meer informatie: 020 – 6441460.

Moon van Berkel is dol op reizen en het ontdekken van andere culturen zowel in als buiten Europa. De rijke kleuren en specialiteiten van andere landen zijn voor Mucho Gusto een belangrijke bron van inspiratie. 

Het resultaat: luxe producten in een – inmiddels beroemde – Mucho Gusto stijl. De kern van elke collectie zijn de luxe zijden sjaals.


Kijk ook eens bij:< Terug naar overzicht