Menu

VALENTINO HANDTASSEN

Bij Bronwasser Woman vind je een prachtige selectie tassen van het Italiaanse merk Valentino Handbags.

We verkopen prachtige leren handtassen, leren schoudertassen, shoppers, avondtasjes, clutches, crossbodybags en luxe portemonnees. Kortom: prachtige accessoires  om je outfit perfect mee af te ronden.

Nieuw: Valentino Luxury Line

Bij Bronwasser Woman vind je verschillende lijnen van Valentino, waaronder de exclusieve leercollectie ‘Luxury Line’. Deze collectie lanceerde in december 2017 in Nederland en is slechts bij enkele winkels in Nederland verkrijgbaar, waaronder bij Bronwasser Woman. Een prachtige collectie met ambachtelijk gemaakte, stijlvolle tassen in hoogwaardige leersoorten.

Italiaanse stijl en kwaliteit sinds 1952

De oprichter van Valentino Handbags is de Italiaanse ontwerper Mario Valentino; een vakman met een passie voor ambacht, creativiteit en uitgesproken designs. Zijn label Valentino staat dan ook bekend om de bijzondere designs met een mooie afwerking, hoogwaardige materialen en zorgvuldig geplaatste details. Valentino Handbags bestaat al zestig jaar. Bij Bronwasser Woman hebben we dit merk alweer meerdere seizoenen in de collectie. Een waardevolle aanvulling op onze andere high-end labels. De Valentino tassen zijn zeer geliefd onder stijlbewuste vrouwen en fashionista’s over de hele wereld.

Valentino clutches, crossbody bags en schoudertassen

Naast de Valentino Luxury Line vind je bij ons ook een ruime selectie van de uitgebreide fashion line. Deze tassen zijn gemaakt van kunstleer, stof, metallics en andere mooie materialen. Door de opvallende designs en de fantastische prijs-kwaliteitverhouding zijn dit tassen waarmee je jezelf en iemand anders altijd een groot plezier doet! Kom de Valentino collectie ontdekken in onze winkel aan het Gelderlandplein in Amsterdam.

 
 


Kijk ook eens bij:< Terug naar overzicht