Menu

WOLFORD

Bronwasser Woman heeft een uitgebreide collectie prachtige panty’s van Wolford.

Geef je favoriete jurk, rok of bermuda een perfecte finishing touch met een panty van Wolford. Bij Bronwasser Woman verkopen we verschillende nude, licht getinte en zwarte panty’s van Wolford, waaronder de Wolford Comfort Cut met comfortabele, verstelbare tailleband.

Wolford panty’s en beenmode bij Bronwasser Woman

Wolford staat garant voor innovatieve designs waarbij comfort, kwaliteit en elegantie voorop staan. Door de rijke historie en constante technologische innovatie kun je erop vertrouwen dat je met Wolford altijd een zeer speciaal product in handen hebt.

De ongeëvenaarde kennis van het bedrijf over producten die in direct contact staan met de huid, garanderen ongekende souplesse, kracht, duurzaamheid en raffinement. Met een Wolford panty maak je je benen nóg mooier. Wolford is gemaakt om elke dag en bij elke gelegenheid te dragen. De hoge kwaliteit, perfecte textuur en subtiele glanseffecten geven je een gevoel van heerlijke luxe en elegantie.

Wolford begon 65 jaar geleden met het produceren van panty’s in Bregenz en Slovenië. Sinds 2010 profileert Wolford zich als ‘world’s finest legwear’ en ligt de nadruk op het creëren van de allerbeste kwaliteit been- en ondermode, lingerie, ready-to-wear en knitwear.


Kijk ook eens bij:< Terug naar overzicht