Menu
Ahlvar zijden blouses en tops koop je bij Bronwasser Woman Amsterdam Gelderlandplein

Ahlvar zijden blouses bij Bronwasser Woman

Ahlvar Gallery uit Zweden maakt elegante, tijdloze blouses en tops van 100% zijde. Ontdek de luxe feel van Ahlvar zijde bij Bronwasser Woman.

De Zweedse ontwerpster Frida Alvahrsson richtte het merk op in 2013. Met Ahlvar Gallery heeft ze zich de laatste jaren gespecialiseerd in de iconische zijden blouses voor moderne vrouwen. Ahlvarsson combineert de luxe en elegantie van soepele zijde met moderne, cleane looks, die elke trend overstijgen.

Frida Ahlvarsson: “Na tien jaar gewerkt te hebben als designer voor andere merken, besloot ik mijn eigen dromen na te jagen en mijn eigen label te starten. Ik wilde de perfecte vrouwenblouse creëren; een blouse die je kunt dragen met een zwarte pantalon en hoge hakken. Een tijdloze blouse die niet te lieflijk of te lady-like is en precies sensueel genoeg. De blouse is mijn belangrijkste focus voor Ahlvar Gallery. Vrouwelijke blouses met mooie naden, snits en bijzondere constructies. Een tijdloze collectie die de perfecte balans is tussen draagbaar en uniek.”

Let op: niet alle stijlen op de foto’s zijn (op dit moment) verkrijgbaar, dus bezoek onze winkel voor de up-to-date collectie.
Of bel ons even voor meer informatie: 020 – 6441460. 

Tot ziens bij Bronwasser Woman!

Ahlvar zijden blouses en tops koop je bij Bronwasser Woman Amsterdam Gelderlandplein Ahlvar zijden blouses en tops koop je bij Bronwasser Woman Amsterdam Gelderlandplein Ahlvar zijden blouses en tops koop je bij Bronwasser Woman Amsterdam GelderlandpleinAhlvar zijden blouses en tops koop je bij Bronwasser Woman Amsterdam Gelderlandplein Ahlvar zijden blouses en tops koop je bij Bronwasser Woman Amsterdam Gelderlandplein


Kijk ook eens bij:< Terug naar overzicht