Menu
Zomercollectie Airfield bij Bronwasser Woman

AirField: fashion made with passion

In onze Bronwasser Woman winkel aan het Gelderlandplein in Amsterdam-Zuid vind je een uitgebreide selectie jassen, vesten, jurken en blouses van Airfield.

Dit bekende Oostenrijkse modemerk houdt ervan om de ‘codes’ te doorbreken. Het is een beetje een rebels modemerk, met een sterke focus op kwaliteit en pasvorm. Airfield werd in 1973 opgericht en heeft wereldwijd vele fans: vrouwen die hun persoonlijkheid graag met uitgesproken mode onderstrepen. De damescollecties vallen dan ook op door de onconventionele stijl. Die insteek kunnen we bij Bronwasser Woman zeker waarderen en we voeren dit luxe fashion label al jaren, tot grote tevredenheid van onze klanten.

Airfield Fashion bij Bronwasser Woman Amsterdam

Airfield mixt klassieke mode-elementen met moderne, sportieve fashion invloeden.
Denk aan subtiel glanzende stoffen en uitgesproken prints.

Afhankelijk van het seizoen vind je bij Airfield luipaardprints, strepen, stippen, camouflage prints.
Het merk is ook zeer sterk in soepele kwaliteits-jerseys, doorgestikte, ‘quilted’ stijlen en contrasterende materialen-blends.

Kom langs bij Bronwasser Woman in Amsterdam en laat je verrassen door dit exclusieve en veelzijdige high-end merk met een vleugje ‘rebellie’.

Let op: niet alle stijlen op de foto’s zijn (op dit moment) verkrijgbaar, dus bezoek onze winkel voor de up-to-date collectie.
Of bel ons even voor meer informatie: 020 – 6441460. 

 


Kijk ook eens bij:


< Terug naar overzicht