Menu

ANTIK BATIK

Antik Batik is een Frans designermerk dat in 1992 werd opgericht door Gabriella Cortese. Vanaf het allereerste begin maakt ze collecties in haar eigen zeer authentieke stijl van ‘boho chic’. Natuurlijke materialen en artistieke invloedenbepalen haar borduursels en patronen. Gecombineerd met een dandy-achtige elegantie is Antik Batik gemaakt met de wereldreiziger in gedachten, “Ik wil een garderobe creĆ«ren die eruitziet als de beste herinneringen van een wereldreiziger, zoals de stukken van haar zolder die haar herinneren aan gekoesterde kindermomenten of haar wildste feestjes”, zegt Gabriella over haar ontwerpstijl.

Ethische productie

Bij duurzame ontwikkeling gaat het niet alleen om het milieu. Antik Batik hanteert drie pijlers. De sociale, de ecologische en de economische. De band die het merk heeft opgebouwd met haar leveranciers is dan ook sterk en levert een prachtige, authentieke mode op. De collecties van Antik Batik bestaan uit kwaliteits-jerseys, doorgestikte, ‘quilted’ stoffen en contrasterende materialen-blends die je nergens anders aan zult treffen.

Hou je van boho chic dan is dit jouw merk. Kom langs en laat je verrassen!

Let op: niet alle stijlen op de foto’s zijn (op dit moment) verkrijgbaar. Bezoek onze winkel voor de up-to-date collectie. Of bel voor meer informatie: 020 – 6441460. 


Kijk ook eens bij:


< Terug naar overzicht