Menu
Closed denim en jeans koop je bij Bronwasser Woman Amsterdam Gelderlandplein

CLOSED Premium jeans & fashion bij Bronwasser

Bij Bronwasser Woman vind je de prachtige premium jeans en damesmode van Closed. Dit Duitse merk staat bekend om hoogwaardige jeans, made in Italy.

Familiebedrijf Closed bestaat al sinds 1980. In de beginaren richtte het zich uitsluitend op de productie van denims. De Closed- jeans werden gemaakt door Italiaanse denim-fabrieken, beroemd om hun denim-expertise. Daarin is niets veranderd; nog steeds staat Closed voor premium jeans met een perfecte pasvorm, gemaakt van de beste denim stoffen. Closed werkt veel samen met een van de beroemdste Italiaanse denimfabrieken, Candiani.

CLOSED premium jeans bij Bronwasser Woman

Bij Bronwasser Woman vind je van Closed onder andere skinny, slim-fit en cropped (kortere) jeans. Mooi afgewerkt met destroyed, bleached en worn-in wassingen. De denims zijn er in stretch, super-stretch en power-stretch.
Inmiddels is het aanbod van Closed uitgebreid naar een volwaardige fashion-collectie met – naast jeans – ook tops, truien, broeken, rokken, jurken schoenen en accessoires.

Voor elk type vrouw de perfecte CLOSED jeans

Closed heeft jeans voor elk type vrouw en voor elke gewenste look. Uiteraard met bijpassende top van denim, een blouse of een mooi T-shirt van linnen of zacht katoen. Kies je voor skinny jeans, slim fit, een regular fit of toch liever een wijdere boyfriend fit? Je vindt het bij Bronwasser Woman!

CLOSED op het Gelderlandplein in Amsterdam-Zuid

De dameskleding van Closed is een mooie aanvulling op de high-end fashion kwaliteit die je van Bronwasser Woman gewend bent.
Kom langs in onze winkel op het Gelderlandplein en ontdek de casual-chique collectie van Closed bij Bronwasser Woman.

Closed blouses shop je bij Bronwasser Woman Amsterdam Gelderlandplein

Closed collectie najaar 2018

CLOSED denim en kleding herfstcollectie nu bij Bronwasser Woman Amsterdam Gelderlandplein CLOSED denim en kleding herfstcollectie nu bij Bronwasser Woman Amsterdam Gelderlandplein CLOSED denim en kleding herfstcollectie nu bij Bronwasser Woman Amsterdam Gelderlandplein CLOSED denim en kleding herfstcollectie nu bij Bronwasser Woman Amsterdam Gelderlandplein

Closed blazers shop je bij Bronwasser Woman Amsterdam Gelderlandplein

Closed collectie najaar 2018

Closed blazers shop je bij Bronwasser Woman Amsterdam Gelderlandplein

Closed collectie najaar 2018

Closed trench coats shop je bij Bronwasser Woman Amsterdam Gelderlandplein

Closed collectie najaar 2018

Closed trench coats shop je bij Bronwasser Woman Amsterdam Gelderlandplein

Closed collectie najaar 2018

 

 

 


Kijk ook eens bij:< Terug naar overzicht