Menu

G-LAB: HIGHTECH OUTDOOR JASSEN

Jassenmerk g-lab combineert cutting-edge technologie en vakmanschap in winddichte, waterproof jassen en jacks. 

Met g-lab ben je optimaal beschermd tegen wind, regen en kou en zie je er tegelijkertijd fantastisch uit. Bij g-lab vind je waterproof en windproof jassen & jacks in verschillende stijlen.

De jassen en jacks van g-lab zijn voorzien van slimme details en uitgevoerd in hoogwaardige materialen. De naden van de jassen worden getapet (sealed seams technology) en hebben dus geen waterdoorlatende stikgaatjes. De stoffen zelf zijn waterdicht door de hoge waterkolom van 10.000 mm. ‘Waterkolom’ is een maat voor waterdichtheid, gemeten in waterdruk op de stof. Hoe hoger het getal, des te waterdichter het product. Een ski-jas bijvoorbeeld, heeft minimaal een waterkolom van 5000mm.
De materialen zijn ademend door het speciale g-lab climate control system en ook nog eens heerlijk warm door het gebruik van microvezels en dons. Al deze high-tech toepassingen garanderen hoog comfort, onder alle weeromstandigheden.

Regenjassen en regenjacks voor vrouwen met stijl

Kortom: g-lab maakt fantastische items voor de urban lifestyle. Ideaal voor actieve vrouwen die veel onderweg zijn en niet altijd een extra regenjas of windjack mee willen nemen. Dit merk doet wat een jassenmerk moet doen: beschermen en je outfit stijlvol afronden.

In onze winkel aan het Gelderlandplein in Amsterdam-Zuid vind je elke herfst en winter een uitgebreide selectie van g-lab. Kom langs en ervaar dat high-tech ook high-fashion kan zijn!

Let op: niet alle stijlen op de foto’s zijn (op dit moment) verkrijgbaar. Bezoek onze winkel voor de up-to-date collectie. Of bel ons voor meer informatie.


Kijk ook eens bij:< Terug naar overzicht