Menu

Isabel de Pedro jurken bij Bronwasser Woman

Isabel de Pedro maakt verleidelijke, geraffineerde kleding voor sophisticated vrouwen. Je shopt dit Spaanse high-end merk bij de Bronwasser Woman. 

Designer Isabel de Pedro maakt al ruim veertig jaar kleding voor vrouwen over de hele wereld. De jurken, rokken, tops en T-shirts van Isabel de Pedro laten je van je mooiste kant zien. Isabel de Pedro heeft een voorliefde voor de kleuren zwart en rood – ze draagt zelf het liefst rode nagellak en lipstick. Zwarte rokken, zwarte jurken en tops zitten altijd in de collectie; zwart is tijdloze elegantie en heeft een chique uitstraling. De stoffen zijn hoogwaardige stretch jerseys en tricots. Grafische prints worden afgewisseld met kunstzinnige illustraties en lijnen; hierin komt Isabel de Pedro’s liefde voor kunst naar voren.

Isabel de Pedro bij Bronwasser Woman Amsterdam: elegantie voor elke vrouw

Isabel De Pedro ontwerpt voor vrouwen van alle leeftijden; vrouwen die houden van verleidelijke kleding met een geraffineerde uitstraling. Leeftijd is geen maatstaf voor dit modemerk; de juiste attitude, daar gaat het om. Isabel de Pedro’s motto:¬†True beauty lies in elegance.

Bij Bronwasser Woman op het Gelderlandplein in Amsterdam vind je een exclusieve selectie van de dameskleding van Isabel de Pedro, zoals jurkjes, rokken en T-shirts.
Kom passen en ontdek je geraffineerde kant, met Isabel de Pedro!

 

 


Kijk ook eens bij:< Terug naar overzicht