Menu

LEO & UGO

Bij Bronwasser Woman vind je de elegante collectie van het Franse merk Leo & Ugo. Het merk onderscheidt zich met ambachtelijk handwerk en hoogwaardige kwaliteit. 

In 1978 maakte de toen 22 jaar oude Léo Garde zijn eerste collectie in Frankrijk. Zijn focus lag toen op kledingstukken voor speciale gelegenheden zoals prachtige avondjurken. Al snel veroverde hij de harten van Franse dames op zoek naar exclusieve kwaliteit en verfijnde designs.

Dameskleding van Leo & Ugo shop je bij Bronwasser Woman

In 2001  startte Léo Garde met een uitbreiding van zijn collectie. Zijn ervaring met avondkleding en kennis van luxe materialen zette hij in bij het ontwerpen van luxe casuals, zoals knitwear met bijzondere details: pullovers, twin-sets, vesten, rokken en jurken. Naast de knitwear zijn er ook elegante pantalons, rokken en andere modieuze items.

Bij Bronwasser Woman zijn we al járen fan van Leo & Ugo, want dit Franse merk past perfect bij ons aanbod high-end modemerken.
In onze winkel vind je een zorgvuldig gekozen selectie dameskleding van Leo & Ugo.

Herfstcollectie Leo & Ugo: à la Parisienne

Laat je inspireren door de prachtige fotoshoot van de nieuwe herfstcollectie van Leo & Ugo. Een fotoshoot waarvan je direct zin krijgt in nieuwe kleding én een heerlijke boswandeling.
Kom naar onze winkel en ontdek de elegante Parijse looks van Leo & Ugo.

Let op: niet alle stijlen op de foto’s zijn (op dit moment) verkrijgbaar. Bezoek onze winkel voor de up-to-date collectie. Of bel ons voor meer informatie.

 


Kijk ook eens bij:< Terug naar overzicht