Menu

LIU JO

Liu Jo dameskleding koop je bij Bronwasser Woman in Amsterdam-Zuid. In onze winkel vind je onder andere jurken, handtassen, jeans en blouses van dit op en top vrouwelijke Italiaanse merk.

De creatieve missie van Liu Jo is om elke vrouw zo mooi mogelijk te laten zijn. De collectie dameskleding is erop gericht om jouw natuurlijke beauty te benadrukken. 

De stijl van Liu Jo is onmiskenbaar. Jurken, jeans, broeken, shirts en blouses, maar ook Liu Jo handtassen:  je herkent de handtekening van dit merk aan de rijk uitgewerkte designs, perfecte snits, sierlijke details en stoffen van topkwaliteit.

Liu Jo koestert haar Italiaanse roots en maakt dan ook volop gebruik van de expertise in het gebied rondom Carpi – de vestigingsplaats van het merk. Deze Italiaanse omgeving staat bekend om de eeuwenoude textieltraditie en ambachtelijke kledingproductie.

Wat ooit begon als een klein textielbedrijf, is nu uitgegroeid tot een toonaangevend Italiaans modemerk met exclusieve prêt-à-porter collecties voor modebewust vrouwen. 

Het Italiaanse merk Liu Jo is een waardevolle aanvulling op onze collectie van ruim dertig internationale modemerken. Andere Italiaanse merken in onze collectie zijn Max Mara en Boutique Moschino. 

Let op: niet alle stijlen op de foto’s zijn (op dit moment) verkrijgbaar, dus bezoek onze winkel voor de up-to-date collectie.
Of bel ons even voor meer informatie: 020 – 6441460. 


Kijk ook eens bij:< Terug naar overzicht