Menu

NYDJ ‘SHAPE’ JEANS

Bij Bronwasser Woman in Amsterdam vind je van NYDJ – Not Your Daughter’s Jeans – een sterke selectie uit de uitgebreide denim collectie, zoals de skinny, de slim fit, de flared en de straight fit.

NYDJ is een van de bekendste Amerikaanse ‘shape’ jeans. Dit merk uit Los Angeles is beroemd geworden door de exclusieve, gepatenteerde Lift Tuck Technology.

Deze speciale technologie maakt de buik platter en geeft de billen een ‘lift’. Vrouwen over de hele wereld zijn fan van dit merk. De collectie bestaat uit tientallen stijlen en wassingen, van slim fit tot boyfriend jeans, en van superstrakke skinny jeans tot modieuze flared leg of bootcut.

Stretch denim voor een perfect silhouet

De jeans van NYDJ zijn uitgevoerd in een hoge kwaliteit stretch denim, waardoor ze aanvoelen als een tweede huid. De denims zijn er in mooie wassingen, zoals vintage wash of bleached wash en de achterzakken zijn verrijkt met verrassende decoraties. Not Your Daughter’s Jeans geeft je silhouet een elegante en moderne ‘lift’!

Let op: niet alle stijlen op de foto’s zijn (op dit moment) verkrijgbaar. Bezoek onze winkel voor de up-to-date collectie. Of bel ons voor meer informatie.


Kijk ook eens bij:< Terug naar overzicht