Menu

Paule Ka bij Bronwasser Woman

Bij Bronwasser Woman in Amsterdam ervaar je wat de Franse allure van Paule Ka voor jouw persoonlijke stijl kan betekenen. Dit modelabel zorgt dan ook voor een flinke dosis Franse elegantie en vrouwelijkheid op het Gelderlandplein. De kleding van Paule Ka straalt een verleidelijke Franse ‘joie de vivre’ uit; een mix van luchtige frivoliteit, geraffineerde nonchalance en vakwerk.

Dit exclusieve modemerk bestaat sinds 1987 en is beroemd om de rijk uitgewerkte, prachtig gedessineerde en zeer vrouwelijke jurkjes en rokjes, pantalons en tops.

High-fashion: klassiek vakmanschap & modern design

De prachtige fashion items van Paule Ka zijn verrassend uitgewerkt met oog voor originaliteit en verfijning. Denk aan een voering met exclusieve bloemenprint, een zoet strik detail, een bijzonder kraagje of een afwerking met ruches.

Uiteraard is de pasvorm en de kwaliteit van de stoffen van het hoogste niveau; een vereiste voor alle fashion labels die je bij Bronwasser Woman vindt. Van Paule Ka selecteren wij elegante pantalons, blouses en jurkjes in soepele en delicate stoffen, in verrassende kleuren en dessins.

 


Kijk ook eens bij:< Terug naar overzicht