Menu

Save the Queen bij Bronwasser Woman in Amsterdam

Nieuw merk in onze winkel: Save the Queen. Dit Italiaanse merk weet als geen ander materialen, kleuren en prints te mixen tot een uitgesproken karakteristieke stijl.

In 1985 startten ondernemer Marco Fantini en zijn creatieve vrouw Elena in Florence het merk Save the Queen. Het bedrijf richt zich op kleding van hoge kwaliteit en met een vrouwelijke stijl. Fantini zet zich in voor het behoud van tradities en ambachtelijk handwerk en combineert dit met innovatieve design-technieken.

Save the Queen wordt gemaakt voor moderne vrouwen die houden van bijzondere details en verrassende materialen. Jurkjes, broeken, rokken, truien, tops en jassen; het design-team van Save the Queen voegt overal een fijne dosis Italiaanse frivoliteit aan toe.

De rijke details, applicaties en borduursels zijn exclusief voor Save the Queen en worden met de hand gemaakt in Italië. Een prachtig merk waar de liefde voor vakwerk duidelijk vanaf straalt.

Laat je inspireren door de collectie bij Bronwasser Woman en voeg kleur toe aan je garderobe met het Italiaanse fashion merk Save the Queen.

  


Kijk ook eens bij:< Terug naar overzicht