Menu
Ted Baker lentecollectie bij Bronwasser Woman

Ted Baker bij Bronwasser Woman Amsterdam

Het Britse designer label Ted Baker koop je bij Bronwasser Woman in Amsterdam.

Bij Bronwasser Woman zijn we dol op de kleurrijke stijl en originaliteit van Ted Baker. Dit Britse merk is een fantastische aanvulling op onze collectie van high-end fashion labels.

Ontdek Ted Baker bij Bronwasser Woman

Ted Baker heeft altijd een duidelijke focus gehad op kwaliteit en verfijnde details. Extra opvallend is het vleugje stijlvolle Britse humor, je ziet het aan de fotoshoots en in de details en prints in de kleding. Hierdoor kreeg Ted Baker al snel de naam ‘No Ordinary Designer Label’.

Elk kledingstuk van Ted Baker heeft een duidelijk Brits karakter en onderscheidt zich daarmee duidelijk van alle andere merken. Of je nu kiest voor de beroemde, kleurige Ted Baker jurkjes, rokken, T-shirts, blouses of andere dameskleding; met Ted Baker heb je altijd een uitgesproken kwaliteitsstuk in handen.

Geschiedenis Ted Baker

Ted Baker begon ooit als overhemdenverkoper in Glasgow, Schotland.
Al snel werd de shop van Ted Baker the place to be voor de beste moderne mannenoverhemden in Schotland en de rest van het Verenigd Koninkrijk. Inmiddels verkoopt Ted Baker naast mannenkleding ook al jaren met groot succes vrouwenkleding.

Ted Baker jurkjes bij Bronwasser Woman

Houd je van quirky details, vrouwelijke fits, opvallende kleuren en exclusieve prints? Dan ben je bij Ted Baker en Bronwasser Woman aan het juiste adres. Kom langs in onze winkel op het Gelderlandplein in Amsterdam en ontdek onze selectie van de vrouwenlijn van Ted Baker.

Ted Baker lentecollectie 2019

Proef de sfeer van de nieuwste collectie met de fotoshoot van Ted Baker.

Let op: niet alle stijlen op de foto’s zijn (op dit moment) verkrijgbaar, dus bezoek onze winkel voor de up-to-date collectie. Of bel ons even voor meer informatie: 020 – 6441460. 

Tot ziens bij Bronwasser Woman!

 


Kijk ook eens bij:< Terug naar overzicht