Menu

NATAN

Bij Bronwasser Woman in Amsterdam vind je een uitgebreide selectie van het Belgische label Natan Collection en de collectie Natan Edition 5.

De high-end collecties van Natan verrassen met intense kleuren, verfijnde details en bijzondere silhouetten. Sinds koningin Máxima gezien werd in kleding van dit Brusselse modehuis, nam het merk een grote vlucht in ons land. Natan is een koninklijke klantenkring wel gewend, want het couture label kleedt al jaren leden van de koninklijke families van België, Zweden en Luxemburg.

Bij Bronwasser Woman kunnen we de koninklijke waardering voor dit Belgische couture label goed begrijpen. Ook wij zijn onder de indruk van het fantastische vakwerk, dat elk seizoen opnieuw resulteert in elegante mode.

Edouard Vermeulen is de designer achter Natan. Hij startte zijn modehuis in 1986, in Brussel. De beroemde modeontwerper heeft een grote liefde voor exclusieve stoffen, ambacht, bijzondere details en het creëren van de perfecte ‘cut’.

Natan Edition 5 bij Bronwasser Amsterdam

In de Bronwasser Woman winkel in Amsterdam Zuid vind je onder andere – afhankelijk van het seizoen – jurken, vesten, rokken en blouses van het label Natan Edition 5.
Met deze tijdloze modestukken zul je je persoonlijkheid koninklijk onderstrepen!

Kom langs bij Bronwasser Woman op het Gelderlandplein en ervaar de beroemde prêt-à-porter van Natan.

Let op: niet alle stijlen op de foto’s zijn (op dit moment) verkrijgbaar. Bezoek onze winkel voor de up-to-date collectie. Of bel ons voor meer informatie.


Kijk ook eens bij:< Terug naar overzicht