Menu

Stijlvolle damespakken bij Bronwasser Woman

Collectie

Bij Bronwasser Woman vind je zakelijke en casual damespakken. We hebben de damespakken van heel veel mooie merken, zoals Airfield, The Kooples en Dorothee Schumacher.

Of je nu naar je werk gaat, naar een feestje of lekker een dagje met vriendinnen op pad; met een damespak kom je altijd goed voor de dag. Heb je de nieuwste pakken al gezien? Gemaakt van heerlijke stoffen, met en zonder print en natuurlijk in een perfecte fit. In zo’n pak voel je je op je best!

Zoek je een chic dameskostuum voor een speciale gelegenheid? Of een gekleed damespak voor je werk? Of toch liever een meer casual pak? In onze winkel op het Gelderlandplein vind je zeker een pak dat bij je past.

Het damespak: een musthave in je garderobe

Een damespak is een musthave voor je garderobe, want je kunt er eindeloos mee combineren. Je kunt een pak chic dragen, bijvoorbeeld met hoge hakken en een zijden top. Of kies voor een meer casual look, met sneakers of platte loafers, en een mooi T-shirt.

Een tijdloos pak van goede kwaliteit hoort ook in jouw garderobe thuis. Kies voor een damespak van goede kwaliteit, dan kun je er járen plezier van hebben. Het is altijd een goede investering. En, houd je van uitgesproken en opvallend? Dan is een damespak in een opvallende kleur of met een bonte print zeker iets voor jou!

Damespakken van Joseph Ribkoff, The Kooples, Airfield, Dorothee Schumacher

Zoek je een pak voor het zomerseizoen? We hebben stijlvolle pakken van lichte stoffen en/of in lichte kleuren – bijvoorbeeld van The Kooples. Denk aan witte pakken en elegante zwarte pakken. Van sommige merken – zoals Dorothee Schumacher en Joseph Ribkoff – vind je bij ons ook verschillende combinaties: zoals een blazer met bijpassende pantalon en bijpassende rok. Zoek je een pak met print? Bij Bronwasser Woman vind je – afhankelijk van het seizoen – ook damespakken met luipaardprint (van Airfield bijvoorbeeld), met grafische print of met andere bonte prints, zoals dit seizoen van Boutique Moschino.

Met een pak en enkele goede tops kun je eindeloos combineren. Match je nieuwe pak met een mooie zijden blouse of een print top. Ook een basic wit of gestreept T-shirt doet het goed. Het pak draag je met sneakers, met hakken of met enkellaarsjes, helemaal zoals jij het wilt.

Damespakken bij Bronwasser Woman in Amsterdam-Zuid

Dus kom langs bij Bronwasser Woman en investeer in een goed damespak. Je zult er lang plezier van hebben. Onze adviseuses staan klaar om je te inspireren en adviseren.

Let op: niet alle stijlen op de foto’s zijn (op dit moment) bij ons verkrijgbaar, dus bezoek onze winkel voor de up-to-date collectie. Of bel ons even voor meer informatie: 020 – 6441460.